Areska BV levert alle benodigdheden voor het verwerken, bewerken en verpakken van uw producten.

Door de jarenlange ervaring in de voedingsmiddelen industrie zijn wij in staat om oplossingen te bieden die aansluiten op de behoeften van de klant. Wij zijn sinds 2011 actief in de sectoren: vlees, convenience, pet-food, snack, vis, groenten, fruit, vegetarisch en vegan. We leveren stand alone machines tot complete verwerkings- en verpakkingslijnen. Naast de levering van machines leveren we ook benodigdheden, verbruiksmaterialen, onderdelen en rvs maatwerk.

Naast de levering van nieuwe en gebruikte machines leveren wij ook alle benodigdheden, verbruiksmaterialen en onderdelen voor uw machines. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor uw onderhoud en revisie van uw machines.

Areska Over Ons Pand

Onze doelstelling

Wij van Areska hebben enkele belangrijke doelstellingen voor ogen. Op de eerste plaats willen wij het mogelijk maken voor u als klant om te kiezen uit een compleet aanbod van verschillende machines.

Iedere zaak of bedrijf heeft zo zijn eigen machine nodig. Dankzij het uitgebreide assortiment kan iedere onderneming dan ook voorzien zijn van producten op maat. De producten die men bij ons in het aanbod kan vinden zijn op voorraad, waardoor snelle levering mogelijk is.

Naast het verzorgen van een groot aanbod zetten wij ons in om lange termijn relaties te onderhouden. Wij zijn van mening dat persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid dé belangrijkste kernwaarden zijn die komen kijken bij het aanbieden van apparatuur. Deze visie zorgt er dan ook voor dat u voorzien bent van een aanbieder waar u altijd weer met plezier aanklopt voor een nieuwe bestelling. Het mooie van ons bedrijf is dat wij door het aanbod van occasion machines u veel geld kunnen laten besparen. Nieuwe machines zijn vaak niet nodig, de occasion machines volstaan ruim aan alle mogelijke eisen die u heeft met betrekking tot de kwaliteit. Het aanbieden van een prettige service in combinatie met een groot assortiment, dat is precies waar Areska zich iedere dag weer voor weet in te zetten.

Zowel nieuw als gebruikt

Een van de dingen waar Areska bekend om staat is het aanbod van zowel occasion als nieuwe machines. Wij merkten dat steeds meer ondernemers en bedrijven op zoek waren naar machines die een lange tijd mee kunnen gaan, maar die niet de hoofdprijs kosten.

Door middel van occasion apparatuur is dit zeer eenvoudig, hier kunt u namelijk aanzienlijk veel geld mee besparen. De producten die wij in het aanbod hebben staan zijn altijd grondig getest, hierdoor weet u dus zeker dat alles aan de kwaliteitseisen zal voldoen. Mocht u nu alsnog nieuwe producten wensen voor in uw onderneming dan is dit uiteraard geen enkel probleem. U kunt in ons aanbod namelijk ook nieuwe producten vinden. Dit stelt u in staat om bijvoorbeeld een combinatie te maken van occasion apparatuur met nieuwe apparatuur, zo hebt u precies wat u zocht voor in uw zaak.

Zowel Nieuw als Gebruikt

Ook voor de
inkoop van uw
gebruikte machine

Heeft u machines staan die u wilt verkopen? Neem dan snel contact met ons op. Wij kopen en ruilen de meeste machines in. Van losse machines tot complete lijnen, wij ontzorgen u en komen met ons eigen team de machines demonteren. Uiteraard worden de machines vooraf betaald.

Areska Inkoop Graphic